Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, κατόπιν συνεννοήσεως, μέχρι την στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα ή τους προμηθευτές μας, χωρίς επιβάρυνση.

 

  1. ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ MIKRAMARINE.COM:

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του mikramarine.com μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα (λάθος παράδοση) ή το προϊόν είναι ελαττωματικό, Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Ο πελάτης οφείλει, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στον τηλεφωνικό αριθμό 2310471112 να ζητήσει την επιστροφή.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται από τον πελάτη στην κατάσταση που παρελήφθησαν και στο χρόνο που συμφωνήθηκε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. H επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και την πλήρη εμπορική συσκευασία του.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από το mikramarine.com, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πάντα θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική πληρωμή.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το mikramarine.com έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

  1. ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

Αν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν γιατί δεν σας άρεσε ή απλά αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το αλλάξετε αλλά με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και ότι τα έξοδα μεταφοράς του θα επιβαρύνουν εσάς. Αλλαγές γίνονται δέκτες μόνο με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύουν πάντα τα εμπορεύματα και μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) από την ημερομηνία αγοράς τους. Λυπούμαστε αλλά το mikramarine.com, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί επιστροφή σε προϊόντα που αφορούν ρουχισμό και έχουν δοκιμαστεί. Για τα υπόλοιπα προϊόντα:

  • O καταναλωτής θα πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία στο info@mikramarine.comή μέσω τηλεφώνου στο 2310471112.
  • Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων κ.τ.λ.).
  • Για να γίνει δεκτή επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα τα επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.
  • Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
  • Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά και μόνο την αξία της παραγγελίας των προϊόντων και όχι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.
  • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το mikramarine.com, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.